VVE en gebouwbeheer

DAB Pumps is al meer dan 40 jaar één van de belangrijkste spelers op de markt voor beheer en verplaatsing van onze kostbaarste grondstof: water. DAB levert technische oplossingen om de betrouwbaarheid en efficiëntie te waarborgen en het energieverbruik in woon- en bedrijfsgebouwen, agrarische industrie en irrigatietoepassingen te optimaliseren.

24/7 controle op uw drinkwater met DAB D.connect

De D.connect van DAB stelt ons in staat om op afstand uw drukverhogingsinstallatie te beheren, besturen en controleren. In plaats van 1 x per jaar een controle te doen, gebeurt dit nu continu.

De praktijk heeft uitgewezen dat wij meer dan 90% van de storingen op afstand kunnen oplossen. Een drukverhogingsinstallatie is eigenlijk een onderhoudsarme installatie, meer dan 90% van de storingen worden veroorzaakt door externe factoren zoals bijv.: verlies van waterdruk. Dit bespaart een hoop kosten en daarmee kunnen wij een zeer laag tarief aanbieden voor een service contract.

DAB ondersteunt duurzaam drinkwater VVE

Voor VVE’s gaat een versnelde overstap naar verduurzaming vaak gepaard met extra investeringen. DAB heeft een concept ontwikkeld waarmee u als VVE versneld over kan stappen op een duurzame en energiezuinige hydrofoor zonder dat u daarvoor extra kosten kwijt bent.

Wij leveren nieuwe energiezuinige hydrofoorinstallaties en nemen uw oude energieverslindende retour. De kosten voor deze overstap financieren wij met een all-in pakket, zodat u als VVE er geen extra kosten voor kwijt bent.

De kosten die men bespaart op de energie rekening levert een flink voordeel op. Het mooie van ons concept is dat het rentecomponent niet meer dan een derde is van uw totale energiebesparing. Tevens hoeft u niet meer te reserveren en af te schrijven op uw hydrofoor.

 

Voor een klein bedrag per maand krijgt u als VVE

15 Jaar lang drinkwatergarantie
Altijd een comfortabele waterdruk
Aanschafkosten hydrofoor
24/7 online service en toezicht hydrofoor

Voordelen

Aanzienlijke besparing t.o.v. de huidige hydrofoor
Géén reserveringen meer nodig
Géén investeringen meer nodig
24/7 Online service en toezicht