ALWAYS AT THE FAREFRONT

Onze groep is afkomstig van verschillende bedrijven die actief zijn in de productie en verkoop van waterpompen, dompelpompen motoren en elektronische apparaten toegepast op pompen. Ons hele bedrijf is ontwikkeld rond het water en onze mensen - als druppels in de zee - is een van de belangrijkste bronnen voor het succes van onze Groep. Wij zijn voortdurend op zoek naar mensen goed voorbereid en professional die kunnen integreren in ons team en bijdragen aan de verhoging van de prestaties, dankzij hun initiatieven en persoonlijke vaardigheden. Het talent is iemand die strategieën van het bedrijf kan ontwikkelen, met respect voor onze waarden en missie, met uitstekende prestaties en een duidelijk potentieel.

 

ORGANISED BY PROCESSES

We hebben ons bedrijf georganiseerd  door het in kaart brengen van alle activiteiten in processen via organische flowcharts met een gemeenschappelijk doel: tevreden klanten! Alle afdelingen zijn geïntegreerd in deze processen: marketing, verkoop, productie, supply chain, R & D, Finance, IT, Human Resources, Kwaliteit en Service.

 

YOUR PLACE IN THE TEAM
Bent u een dynamisch persoon, spreek je Engels op een goed niveau, heb je competenties en vaardigheden in de gebieden waarin wij werken en als je klaar bent om een uitdaging aan te gaan... dan kun jij de juiste persoon zijn voor ons!

 

Stuur ons je CV via human@dwtgroup.com